h1

Dream

mars 2, 2010

Det känns som att jag är en häxa under 1500-taletsom börjat med svartkonst. Typ. Det finns en drömteknik som gör att man i sömnen blir medveten om att man har en dröm – och kan styra den.

Man kan t.ex rita ett kryss med en svart penna på höger hand, och se till att det sitter kvar där. Alltså fylla i det så att det inte försvinner.
Eftersom man hela tiden kommer se det blir man påmind om Att man har det, och varför ( för att man ska kunna styra en dröm.)

Det här kan ju ta ett tag. Men när man en helt vanlig natt ligger i sin mjuka säng och drömmer att man t.ex dricker te, kommer man märka att något är konstigt. Att handen man dricker te med inte har ett kryss på sig – utan t.ex en ring, en döskalle, vad som helst. Eller att krysset har en annan färg –  eller ingenting. Då kopplar hjärnan, och man blir medveten om att man brukade ha ett kryss där av en anledning. Man blir helt enkelt lite medveten.
Nu kan man råka vakna. Men då får man försöka igen och igen.

Till sist ska man kunna bli så pass medveten när man sover och drömmer att man kan styra händelserna.

Coolt va!? Jag ska försöka det här från och med imorgon. Framsteg lovar jag att rapportera! Här är även en bild på mig  när jag var 16, med en tårta, så kan ni drömma sweet dreams!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: