h1

s(m)ut(c)igt,och osakli(kd).

maj 6, 2010

Den senaste veckan har det varit mycket politiskt i Östersund! Fem stycken debatter har det varit, 4 som jag tagit och en stor där de som är ordförande för olika politiska ung. förbund hade en.

Den sista var väldigt spännande. Precis som Anton Åvall skriver, var det ett uppvisande i halvlögner och smutskastning från högerpartierna. Man har länge sagt att vänstern vill höja skatterna, CHOCK-HÖJA, för låginkomst-tagare. När vår budget kom, och man inser att så inte är fallet, låtsas man helt enkelt som att vi inte lagt en budget! Man fortsätter säga samma saker, även fast det är uppenbara lögner.

Igår var det ungefär såhär hela debatten;
Wykman undrade ifall tågen vi vill satsa på ska drivas på mjölk. MUF Jämtland jublade, tyckte det var ASROLIGT sagt. Alla andra kollade på varann och undrar varför inte Moderaterna vill satsa på Järnväg.

Wykman
säger att med en socialdemokraternas jobb-politik skulle leda till massarbetslöshet. MUF jublar, tycker det är FANTASTISKT sagt, klockrent!! Alla andra kollar på varann och säger – Fast, 1/4 unga saknar jobb, och det är moderaterna som har makten idag..

Det är synd att högern gör politik till något smutsigt och osakligt, bara för att man har slut på argument. Som tur är genomskådar unga det här, det är jag övertygad om!

Anton Åvall Skriver mer om den debatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: